Arrangementen

Groepsarrangementen

COVID-19 maatregelen Maart 2021

Het is momenteel niet mogelijk om gebruik te maken van de groepsarrangementen. Met uitzondering van onze paasarrangementen voor take-away. 

Het plannen van een feest of partij in de toekomst blijft natuurlijk wel gewoon mogelijk. We denken graag met je mee en hopen net als jij dat jouw feest snel weer met meer mensen gevierd kan worden. Bel gerust voor meer informatie.

Bekijk

Feesten en partijen

Heeft u iets te vieren? En wilt u dat doen op een unieke locatie? Dan is Brasserie De Voorst een prachtige plek, gelegen midden in het Voorsterbos nabij Kraggenburg. U heeft de keuze uit meerdere ruimtes, allen grenzend aan een eigen terras en speeltuin voor de kinderen. Wat u ook te vieren heeft, wij verzorgen het gehele traject!

Heeft u iets te vieren?
Bekijk

Zakelijke bijeenkomst

Brasserie De Voorst ligt op een unieke locatie midden in het Voorsterbos. De vergader locatie ligt zeer centraal in Nederland en is makkelijk te bereiken via de A-6 (Almere-Groningen) en A-50 (Zwolle-Emmeloord).Daarnaast is het mogelijk om een meerdaags verblijf boeken met uw zakelijke groep.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Bekijk

Bruiloft

Bij een onvergetelijke trouwdag, hoort een fantastische receptie en/of een geweldig feest. Brasserie de Voorst bevindt zich op een unieke locatie midden in het Voorsterbos. Met ons riante terras, het sfeervolle restaurant en de gezellige bar ben je verzekerd van een prachtig decor om de mooiste dag van je leven te vieren. 

Informeer naar de mogelijkheden
Bekijk

Kinderfeestje Fun For Kids

Bij ons is een kinderfeestje een waar feest, voor een all-in prijs heb je de hele dag vermaak. U krijgt bij het arriveren van ons een kan met ranja en een zakje chips. Hierna kunnen de kinderen zich uitleven in onze grote speeltuin of elkaar uitdagen met een potje midgetgolf. Loopt de middag op zijn eind dan gaan we gezellig een hapje eten en sluiten we het feestje af.

Meer informatie
Bekijk

Schoolreisje

Brasserie de Voorst biedt volop mogelijkheden voor schoolreisjes. Leuke buitenactiviteiten en heerlijke pannenkoeken of een frietje. Succes gegarandeerd!

Meer informatie

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven