Arrangementen

Groepsarrangementen

Hieronder vind je onze groepsarrangementen voor 2023. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@brasseriedevoorst.nl

Bekijk

Kinderfeestje Fun For Kids

Bij ons is een kinderfeestje een waar feest, voor een all-in prijs heb je de hele dag vermaak. U krijgt bij het arriveren van ons een kan met ranja en een zakje chips. Hierna kunnen de kinderen zich uitleven in onze grote speeltuin of elkaar uitdagen met een potje midgetgolf. Loopt de middag op zijn eind dan gaan we gezellig een hapje eten en sluiten we het feestje af.

Meer informatie
Bekijk

Schoolreisje

Brasserie de Voorst biedt volop mogelijkheden voor schoolreisjes. Leuke buitenactiviteiten en heerlijke pannenkoeken of een frietje. Succes gegarandeerd!

Meer informatie
Bekijk

Zakelijke bijeenkomst

Brasserie De Voorst ligt op een unieke locatie midden in het Voorsterbos. De vergader locatie ligt zeer centraal in Nederland en is makkelijk te bereiken via de A-6 (Almere-Groningen) en A-50 (Zwolle-Emmeloord).Daarnaast is het mogelijk om een meerdaags verblijf boeken met uw zakelijke groep.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Bekijk

Bruiloft

Bij een onvergetelijke trouwdag, hoort een fantastische receptie en/of een geweldig feest. Brasserie de Voorst bevindt zich op een unieke locatie midden in het Voorsterbos. Met ons riante terras, het sfeervolle restaurant en de gezellige bar ben je verzekerd van een prachtig decor om de mooiste dag van je leven te vieren. 

Informeer naar de mogelijkheden

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven